Projekbeskrivelse

Overvåg temperaturen på apoteket

Der er fra myndighederne krav om, at temperaturen på apoteket hvor lægemidlerne opbevares skal overvåges så det sikres, at lægemidlerne ikke er blevet opbevaret ved for høj temperatur, da det ofte kan ødelægge lægemidlerne, eller forkorte den givne holdbarhed på produkterne.

E-loggers brede trådløse sortiment

Vi har hos E-logger måske branchens bredeste sortiment af følertyper som passer til ethvert behov. Alle vores følere er trådløse og yder en sikker og pålidelig datalogning af bl.a. fugt og temperatur, som er med til at sikre kvaliteten hos vores kunder.

Loggede data opbevares sikkert på vores dataserver, hvor data er tilgængelige for vores kunder via en sikker, krypteret online forbindelse. Denne opbygning gør, at vores kunder ikke skal bekymre sig om vedligeholdelse af IT udstyr, software osv. og har dermed mindst muligt vedligehold af systemet.

Alarmering ved overskridelse af grænser

Hvis en temperaturgrænse overskrides, kan der opstilles nogle alarmer og advarsler som via SMS eller e-mail vil advarer om, at der er noget galt som f.eks. for høj temperatur i apotekets lager, køleskab eller lign. Alle alarmer kan til enhver tid ændres af brugeren online via vores dataportal “E-logger Online”