E-logger præsenterer den trådløse online dataportal

Det er med stor glæde, at vi hos E-logger åbner op for vores nye online dataportal. Den nye dataportal kalder vi E-logger Online og du finder den her: https://online.elogger.dk

E-logger Online er stedet hvor alle data fra vores trådløse dataloggere bliver samlet og opbevaret, og er ligeledes stedet hvor kunder kan tilgå deres data, uanset hvor i verden man de befinder sig, så længe der er adgang til Internettet, så er der adgang til E-logger Online.

Hvad kan man på E-logger Online?

På E-logger Online kan du administrere alt omkring dine følere og deres tilhørende trådløse netværk. Der kan opstilles alarmgrænser og tilhørende notifikationer(alarmbeskeder) som kan sendes via mail eller SMS når f.eks. en temperatur overskrider sine grænser i kølerummet, eller når luftfugtigheden bliver for høj i arkivet osv.

Det er ligeledes muligt at få præsenteret de loggede data via tabeller eller kurver, så det er muligt at kunne præsenterer dem overfor f.eks. sundhedsmyndighederne, hvis man anvender følerne ifm. egenkontrollen i en fødevare virksomhed.

Du kan selv prøve E-logger Online helt gratis, ved at gå ind på https://online.elogger.dk og logge ind med følgende demo oplysninger – Brugernavn: elogger demo Password: demodemo

Prøv E-logger Online!

Du har nu mulighed for at kigge nærmere på vores E-logger Online portal.E-logger Online er stedet hvor følerdata bliver gemt, og ligeledes er det interface du vil møde når du skal administrere dine følere.
Elogger-online-portal
Brugernavn: elogger demo Password: demodemo

Prøv det her ->

 Hvor kan man anvende E-loggers trådløse følere?

Vi har følere til næsten alle formål, og følere til næsten alle placeringer og miljøer. Fælles for alle vores følere er, at de er nærmest vedligeholdelsesfrie, bruger standard batterier som alle kan udskifte, og så er prisniveauet betydeligt lavere en mange tilsvarende systemer.

Du kan se en del af vores sortiment på vores hjemmeside http://Elogger.dk  . Hvis du har brug for en løsning som du umiddelbart ikke  finder på vores hjemmeside, så kan du kontakte os på support@elogger.dk og vi kan efterfølgende tage en snak om en mulig løsning på jeres behov.

Hvem passer på vores data?

Alle loggede data opbevares sikkert på vores server som altid kan tilgås online. alle forbindelser til og fra serveren er krypteret og sikre forbindelser, som svarer til når man bruger sin private Netbank. Vi sørger for at lave backup af data, og dermed sikre, at de aldrig går tabt.

Når du lader os passe på dine data, så slipper du selv for at administrere og vedligeholde servere, samt betale dyre strømregninger til serverkraft og køling mm. Ligeledes overlader du alt det tekniske til os, så du kan koncentrere dig om at passe din egen forretning, nemmer og billigere bliver det ikke.