Fødevarestyrelsen udfører fødevarekontrol i supermarkeder og hos købmænd, tankstationer og kiosker som opbevarer fødevarer. Kunderne kan se resultatet af disse kontrolbesøg via Smiley ordningen som skal være synlig i butikken.

Et af kontrolpunkterne er at kontrollere om butikken har styr på temperaturen i frysere, kølemontre og køleskabe, samt i delikatessens varme afdeling og om butikken efterfølgende kan dokumentere, at fødevarerne har været opbevaret under korrekte temperaturforhold.

Det betyder, at en medarbejder skal måle temperaturen flere gange dagligt. Disse målinger skal registreres og opbevares for fremvisning under kontrolbesøgene. Dette kan være meget tidskrævende og i varme perioder kan det betyde, at temperaturen skal kontrolleres hyppigere, hvilket igen kræver yderligere ressourcer fra personalet.

E-logger klarer egenkontrollen helt automatisk.

Hos E-logger, kan vi med vores brede sortiment af trådløse følere, tilbyde en nem og billig løsning, som helt automatisk overvåger temperaturen de kritiske steder og sender data til vores brugervenlige dataserver. På dataserveren tildeles man et login som giver adgang til dine data, uanset hvor i verden man befinder sig, forudsat at man har online adgang til Internettet.

Når man er logget ind på dataserveren, kan de opsamlede data fra temperaturfølerne tilgås på dagsbasis, ugebasis eller en valgfri periode via en meget brugervenlig hjemmeside. Ønsker man, at data automatisk sendes til en mailadresse på dagsbasis eller ugebasis, vil dette ligeledes være muligt. På den måde undgår man helt at bruge dyre ressourcer på egenkontrollen i butikken.

Overvågning af kølefaciliteten.

Skulle uheldet opstå, at en kølemontre, fryser eller køleskab bliver defekt en weekend hvor ingen er på arbejde, vil dette utvivlsom resultere i en temperaturstigning i kølefaciliteten og en masse ødelagte fødevarer til følge. Denne katastrofe kan undgås ved brug af vores system, da det er muligt at opsætte temperaturgrænser og dermed modtage alarmer via mail eller SMS hvis disse grænser overskrides. Denne gør det muligt at forhindre tab af fordærvede fødevarer sparer forretningen for store økonomiske tab.

Følersortiment

Vores følere findes i flere forskellige udformninger og er meget diskrete hvilket betyder, at de stort set kan placeres alle steder i forretningen, uden at kunderne lægger særligt mærke til dem.

Har du brug for et tilbud?

Skulle du stå i en situation hvor du har brug for at overvåge dine lokaliteter for fugt, temperatur, tryk eller lign. så er du meget velkomment til at kontakte os, så kan vi sammen finde den rigtige løsning. Skulle du have brug for følertyper som ikke fremgår af vores online produkt sortiment på www.elogger.dk, så er du også velkomment til at kontakte os og hører nærmere.

temperatur-i-koelemontre