Projekbeskrivelse

Få styr på egenkontrollen i supermarkedet

Der er i Danmark krav om, at temperaturen omkring fødevarer i supermarkeder skal overvåges og kunne dokumenteres overfor myndighederne, når de foretager deres kontrolbesøg. Denne overvågning kaldes i daglig tale Egenkontrol, og omfatter mange forskellige paratmetre, hvoraf en af dem, er temperaturen i og omkring de fødevarer som vi forbrugere køber, når vi er nede og handle hos købmanden, eller i supermarkedet.

Trådløs egenkontrol

Hos E-logger er vi meget bevidste om, at egenkontrollen kan være en irriterende og tidskrævende proces for mange virksomheder og mindre købmænd. Endvidere kan det være temmelig dyrt hvis det kræver at man skal bruge en ansat til det, da disse ressourcer oftest kunne bruges bedre andre steder.

Alt dette har vi hos E-logger taget højde for med vores trådløse dataloggere som sikkert og præcist kan dokumentere eksempelvis temperaturen i kølemontren eller eller frostrummet i baglokalet. Vores systemer er billige at etablerer og meget pålidelige i drift, og så kræver de nærmest ingen vedligeholdelse, da vi (E-logger) søger for alt software, server og database vedligeholdelse, så det eneste kunden skal sørge for, er at skifte batteri i følerne hvert andet år, når de selv giver besked om lavt batteri.

Indbygget overvågning af køl og frost

Som noget helt unikt ved vores dataloggere, kan man indstille nogle alarmgrænser, så man bliver alarmeret enten via e-mail eller SMS hvis temperaturen bliver for høj i et køleskab, fryser eller frostrum. Denne alarmfunktion, kan være med til at redde alle opbevarede varer og dermed spare en masse penge i tabte og ødelagte varer hvis uheldet er ude, og strømmen går henover weekenden.

Spar på energien med vores trådløse følere

Hvis man som købmand eller indehaver af en dagligvarer butik, bekymre sig om energiforbruget, så kan E-loggers trådløse følere også bidrage til en stor besparelse. Undersøgelser viser, at ved at monitorerer energiforbruget, kan man sparer op imod 30% på energiregningen, det samme gælder hvis man monitorerer temperaturen i frysere og køleskabe, og sørger for at justerer disse, så de ikke er for kolde, da dette udelukkende bidrager til energispild og en højere el-regning.