Det har aldrig været nemmere eller billigere at få styr på temperaturen i produktionen, butikken, køleafdelingen eller lignedende steder. E-loggers trådløse temperaturfølere kan placeres overalt, og måler temperaturer på alle niveauer lige fra MEGET koldt til MEGET varmt, se vores udvalg af trådløse temperaturfølere HER->

Største udvalg og bedste egenskaber!

E-logger har mange forskellige trådløse temperaturfølere, ja måske Danmarks største udvalg! Alle vores trådløse følere er forsynet med en trådløs rækkeevne som er helt uovertruffen og med en batterikapacitet som er imponerende, mange af vores trådløse følere præsterer batterilevetider på op imod 5 år eller mere.

Hvilket miljø skal temperaturføleren placeres i?

Ligegyldigt hvor føleren skal placeres har vi en føler som opfylder behovet, vi har trådløse følere som kan placeres i de mest barske miljøer med høj IP klasse, og så har vi følere som kun kan tåle at side i almindelig rumkonditioner med lav IP klasse.

Med eller uden ledning?

Skal temperaturproben være indbygget eller skal den være placeret i en ledning som kan indføres på det præcis rigtige sted, E-logger har trådløse temperaturfølere både med og uden ledning, så et hvert behov kan opfyldes, vi har endda trådløse temperaturfølere med ledning som kan tåle at være nedsænket i vand/væske (ikke syre ol.).

Afprøv systemet og få et tilbud!

Du har hos E-logger mulighed for at låne nogle følere samt en gateway som du kan forbinde online, og dermed få en fornemmelse af hvordan og hvor nemt systemet fungerer, samt hvor nemt og enkelt du kan tilgå dine loggede data, samt hvordan du får alarmer hvis bestemte temperaturgrænser overskrides.

Kontakt os HER->