E-logger præsenterer Danmarks bredeste program i trådløse dataloggere

Hos E-logger ved vi hvad der skal til for at opsamle data fra forskelligt udstyr samt lokaliteter. Vi ved hvad det betyder at kunne stole på sine data, samt at være sikker på at data er tilgængelige når man skal bruge dem. Vi har hos E-logger mange års erfaring omkring datalogning, monitorering og automatik i almindelighed. Med denne viden og erfaring sikre vi, at vores produkter lever op til høje krav hvad kvalitet, pålidelighed og stabilitet angår.

Prisen er lav trods høj kvalitet og sikkerhed.

Vores forskellige følere er alle trådløse og batteriforsynede, det sikre bedst mulig fleksibilitet omkring placering og dermed også øgede anvendelsesmuligheder for følerne. Vi har samtidig sikret os, at vores trådløse følere er forsynet med standard batterityper, som nemt og enkelt kan udskiftes af brugeren selv, men det betyder ikke, at vi dermed er gået på kompromis med batterilevetiden på de trådløse følere. Mange af vores trådløse enheder har batterilevetider på 5 år og derover.

Alle vores trådløse følere kommunikerer internt via en special udviklet protokol, som kun E-loggers udstyr kender. Dette medfører en meget høj datasikkerhed når data transmitteres fra den trådløse enhed til gatewayen som efterfølgende  sender data videre til dataserveren. Så snart data sendes på det traditionelle netværk, altså efter data er modtaget af gatewayen i systemet, så bliver alle data kryptere med SSL, som de fleste af os kender fra vores private netbankforbindelse når vi overfører penge, eller betaler regninger via vores netbank. Brugen af SSL forbindelserne sikre, at data ikke kan tilgås af uvedkommende.

På trods af den lange batterilevetid, den høje stabilitet og fleksibilitet omsvøbt af den højeste datasikkerhed, har vi hos E-logger formået at holde priserne på et fornuftigt leje, og tilbyder måske Danmarks billigste og mest fleksible produktsortiment.

Hvor bestiller du produkterne?

Den nemmeste måde at bestille vores trådløse produkter på er via vores hjemmeside under “Produkter”, hvor du kan læse om funktionalitet og pris. Du skal være særlig opmærksom på vores pakketilbud, som sikre at du kommer godt fra start til den bedste pris. Du kan altid udbygge dit system med nye trådløse følere, der er nærmest ingen grænser for følerantal, netværk osv. men kontakt os hvis du har meget store systemer, som du ønsker at overvåge.

Hvis du er i tvivl om hvad  du behøver af komponenter og software, eller hvordan E-logger systemet fungerer, er du meget velkommen til at kontakte os, det gør du meget nemt via vores hjemmeside HER ->

 Et godt tilbud!

Har du planer om at etablerer et større system med mange følere og forskellige netværker osv. opfordre vi dig til at tage kontakt til os, dels for at få et godt tilbud, men også for at få gode råd og vejledning om valg af produkter og løsninger, vi finder helt sikkert noget som du kan bruge.

trådløse dataloggere