E-logger måler og logger temperaturen i laboratoriet.

I laboratorier kan der foregå mange ting, og der kan være tale om forskellige typer af laboratorier, der kan være laboratorier til test, udvikling af medicin og lægemidler, eller der kan være tale om laboratorier til andre vigtige formål.

Fælles for stort set alle laboratorier er, at det er vigtigt at holde en konstant temperatur og luftfugtighed, samt at kunne dokumentere temperaturen og luft fugtigheden efterfølgende. Den efterfølgende dokumentation, skal ofte bruges til, at understøtte de forsøg eller test som er foretaget i laboratoriet, da det arbejde som udføres i laboratoriet er følsomt overfor netop fugt og temperatur.

E-logger har det rigtige udstyr

Hos E-logger kan vi tilbyde det helt rigtige udstyr til netop denne type opgaver, vores følere er præcise, pålidelige og ikke mindst billige. Alle vores følere er trådløse og kan dermed placeres nøjagtig der hvor man ønsker det. Vores trådløse temperatur og fugtfølere kan justeres i måleområdet i forbindelse med kontrolmåling/kalibrering hvis det er nødvendigt.

Vores trådløse systemer kan udbygges med flere hundrede følere som nemt og overskueligt kan administreres via vores online dataportal https://online.elogger.dk som sørger for opbevaring af alle måledata, uden at brugeren/kunden har omkostninger til drift af PC/Server samt vedligehold af denne. Alle data kan tilgås online via internettet på en krypteret sikker forbindelse, som vi kender det fra vores netbank osv.

Alarmering af fugt- og temperaturgrænser

Nogle gange, kan det være vigtigt, at der ikke udføres test eller forsøg hvis temperaturen eller luftfugtigheden er for høj, derfor kan det være en fordel hvis der afgives en alarm eller advarsel hvis det er tilfældet.

E-loggers system kan advarer og alarmerer hvis temperaturen eller fugtigheden er for høj eller for lav. Alarmeringen kan foregå enten via SMS eller E-mail, og foregår vha. nogle definerede alarmgrænser, som selvfølgelig kan ændres meget nemt af brugerne, via vores online datasystem E-logger Online.

Historiske data er en vigtig del af dokumentationen

Det er af allerstørste vigtighed, at de loggede data fra de trådløse følere bliver opbevaret sikkert, og at disse følerlogninger efterfølgende kan tilgås. Som tidligere nævnt, så bliver alle loggede temperaturer og fugtmålinger overført til vores sikrede dataserver ”E-logger Online”, som nemt kan tilgås via en hvilken som helst computer, tablet eller mobiltelefon med adgang til internettet via krypterede forbindelser.

Der kan online findes data frem for hele følerens levetid. Disse historiske data kan udskrives direkte, eller de kan nemt overføres/eksporteres til Excel eller lignende, så de kan anvendes til videre behandling.

Vi har også muligheden for, at forsyne brugere/kunder med en automatisk genereret rapport i PDF format, som indeholder data for den enkelte føler, på den måde kommer data direkte i mailboksen hos dem der ønsker dette.

Vedligeholdelse af følere og datasystemet

Vi har hos E-logger lagt stor vægt på, at vedligeholdelsen af systemet er så lille som muligt, for derved at minimere udgifter og tidsforbrug for vores kunder, til vedligeholdelse af hardware, software, databaser brugeradgang osv.

Det har vi kunne minimerer til, at det eneste brugerne selv skal gøre er, at skifte batteriet når systemet advarer om lavt batteri niveau. Afhængig af logintervaller kan vi leverer trådløse følere som kun skal skifte batteri hver 4-6 år.

Skal vi måle temperatur og fugtighed hos jer?

Er i blevet interesseret i at høre mere om vores produkter, og har i brug for en demonstration af vores trådløse datalogger system, er i velkomne til, at kontakte os for en uforpligtende dialog omkring jeres behov og en mulig løsning.

I kan også med fordel gratis afprøve vores online dataportal ”E-logger Online” ved at gå til web adressen https://online.elogger.dk og logge ind med demo kontoen: Brugernavn: elogger demo Password: demodemo

Det er selvfølgelig også muligt at kontakte os via e-mail på adressen support@elogger.dk.

trådløs temperatur