GSM Gateway – Trådløs GSM gateway løsning

/, Hardware, Relativ luftfugtighed, Temperaturfølere/GSM Gateway – Trådløs GSM gateway løsning

GSM Gateway – Trådløs GSM gateway løsning

Elogger-traadloest-datalogger-saet

Trådløs GSM gateway løsning

E-loggers GSM gateway løsning kan anvendes de steder, hvor man ikke har mulighed for at tilgå Internettet via en trådløs eller kablet løsning. Følerne er koblet trådløst til GSM gatewayen.

GSM gatewayen forbinder på den ene side til E-loggers trådløse følere på eget netværk og kobles til internettet via det mobile GSM netværk på den anden side af gatewayen.

Følerne der har sit eget netværk registrere data og sender det via gatewayen til E-logger online portalen. Konfigurationen af følerne foregår  ligeledes via vores online software E-logger Online. Når føleren er registreret på data portalen logger den automatisk data til serveren.

By |2015-04-15T22:39:20+00:00april 14th, 2015|Datahosting, Hardware, Relativ luftfugtighed, Temperaturfølere|Kommentarer lukket til GSM Gateway – Trådløs GSM gateway løsning

About the Author:

E-logger tilbyder Danmarks måske bedste og mest fleksible trådløse datalogger system. Der er minimale udgifter til etablering, vedligehold og daglig drift. Systemet giver endvidere mulighed for alarmering via mail og SMS hvis brugerspecificerede grænseværdier overskrides. Alt dette administreres af E-logger, og er derfor nemt og billigt for dig.