Trådløs datalogning af temperatur, fugt osv.
Sikkert, nemt og billigt!

Elogger-Header-001-NoBackg

Vi leverer Danmarks SIKRESTE, BEDSTE & BILLIGSTE trådløse datalognings system, som samtidig giver dig online adgang til dine data overalt!

Alle vores følere er trådløse og kommunikerer direkte med vores online dataserver E-logger Online.

Data kan tilgås online overalt i verden via vores hjemmeside E-logger Online. Ligeledes konfigureres alarmer og alarmgrænser også online

Alle data som logges fra vores trådløse følere, overføres via en sikker forbindelse til vores online dataserver. Du kan gratis opbevare dine data på vores dataserver i 45 dage, eller altid via vores billige data abonnement.

Du spare alt bøvlet med at skulle vedligeholde PC’er / Server samt software, licenser osv. – Alt det sørger vi for gratis!.
Vores trådløse følere kan dokumentere alle former for målinger som anvendes til elektronisk egenkontrol. Du kan altid fremvise præcise data til myndighederne uden selv at skulle huske at noterer og måle data.

Vores online dataloggersystem kan endda sende automatiske PDF rapporter  hver uge, direkte i din e-mail indboks.

Vores mest simple og prisbillige system består af trådløse følere som kommunikerer via en Ethernet gateway til vores online dataserver – En super løsning hvis du har flere følere i samme område.

WiFi følere direkte på nettet

E-loggers WiFI trådløse følere kobles direkte på det trådløse computer netværk, og kommunikerer direkte med vores dataserver – Den bedste løsning hvis du har få følere i samme område.

Mobildata trådløse følere

Er du interesseret? Kontakt os og hør om dine muligheder!

Vi kan leverer mere end 100 forskellige dataloggere, og vi har helt sikkert en følertype og pris som passer til jeres behov.

Vores system er udbredt hos mange store virksomheder, og vi kan helt sikkert hjælpe jer. Vores avancerede dataloggere opsamler målingerne hos jer, overfører målingerne via en sikker forbindelse til vores centrale server, som sikre data imod datatab.

Du har nu mulighed for at tilgå dine loggede data overalt i verden, bare du har en forbindelse til internettet, du kan endda bruge din Ipad eller Iphone for at få adgang til dine data.

Vores system kan automatisk sende en PDF rapport en gang om ugen direkte til jeres mailboks. Automatiske PDF rapporter sikre, at i altid har offline adgang til jeres historiske data, og har mulighed for at fremvise data til myndighederne eller andre.

 • Trådløse dataloggere med mange følertyper – Sikre høj datasikkerhed og stor fleksibilitet.
 • Meget lave etablerinsomkostninger og driftudgifter, uden at gå på kompromis med stabilitet og funktionalitet.
 • Adgang til data overalt i verden via online adgang til dataserver.
 • Mulighed for automatiske PDF rapporter direkte i din mailboks hver uge.
 • Perfekt som dokumentation ifm. egenkontrol overfor myndighederne.
 • Alarmering via email eller SMS i forbindelse med nedbrud af fryser, køleskab eller andet udstyr, sikre minimum nedetid.

VI KAN NOGET DE ANDRE IKKE KAN:
Vores trådløse system sætter helt nye standarder indenfor Pålidelighed, Datasikkerhed, Anvendelsesmuligheder og Pris, Her er nogle af de mange fordele:

 • Sikker datalogning selv når netværket fejler.
 • Op til 5 års batterilevetid, som kan forlænges yderligere.
 • Anvendelse af sikre forbindelser som når man anvender netbank.
 • Modtagelse af alarmer på mail og SMS ved overskridelse af målegrænser.
 • Modtagelse af PDF rapporter direkte i jeres mailboks hver uge eller måned.

[two_third last=”yes”]
[tabs tab1=”Data Sikkerhed” tab2=”Batteri levetid” tab3=”Datasikkerhed  ” tab4=”Alarmer på mail og SMS  ” tab5=”Automatiske rapporter  ” layout=”vertical”]
[tab id=1]
[fontawesome icon=”thumbs-up” circle=”yes” size=”large”]Vores trådløse datalogger system er opbygget på en måde, som sikre højest mulige datasikkerhed, også når strømmen forsvinder, eller når netværket ikke fungerer.

Vores avancerede dataloggere vil under netværkssvigt stadig afleverer data til den nærmeste gateway i en begrænset periode, men oftest lang tid nok, til at ingen data går til spilde.

Hvis stømmen helt forsvinder, vil vores gateways også miste strømmen og dermed muligheden for at modtage data fra dataloggerne, og dermed vil data ikke længer blive opsamlet.

For at imødekomme datatab under strømsvigt, bør alle gateways forsynes fra en UPS eller lignende strømkilde, som kan “overleve” strømsvigt fra forsyningsselskabet. E-logger vil gerne være behjælpelig med indkøb af egnet strømsikkerhedsbackup (UPS).

Alle vores dataloggere er forsynet med et eller flere batterier. Batterier har som vi alle ved en begrænset levetid, og skal derfor udskiftes med jævne mellemrum, når de løber tør for strøm.

Vores dataloggere er opstimeret til, at bruge en minimum af strøm under normal drift, og er på den måde optimeret til ekstra lange batterilevetid, på mere end 5 år i nogle tilfælde. Batterilevetiden er dog meget afhængig af samplingsinterval, placering, omgivelsestemperatur osv.

Alle vores dataloggere anvender helt normale batterier som kan købet overalt i butikker og på internettet. Vi sælger dem selvfølgelig også via vores egen shop her på siden. Et godt råd for at du får mest ud af din datalogger er, at købe kvalitetsbatterier, og kan du finde batterier at typen Lithium, vil det være de batterier som giver dig klart den bedste levetid på din trådløse datalogger.

Ligegyldigt hvilket batteri du vælger, vil vores system advarer dig når det er ved at være tid til, at udskifte batteriet i din datalogger. Hvis du har valgt at kunne modtage alarmer via SMS, kommer disse beskeder direkte til din mobiltelefon, og du vil derfor aldrig opleve, at du mister data fordig batteriet er løbet tør for strøm.

Når dine data skal overføres fra dataloggeren til den gateway du har valgt, gøres dette over en trådløs forbindelse.

Imens data befinder sig i luften mellem følere og gateway, er data i princippet udsat for at kunne blive opfanget af andet udstyr, dette er der dog sikret imod i vores system, ved at anvende datakryptering som kun vores gateways og dataloggere kender, det betyder at skulle data blive “opsnappet” af andre, vil disse altså ikke kunne læse data, og dermed heller ikke bruge dem til noget som helst.

Forbindelsen fra den valgte gateway løsning frem til dataserveren for systemet, er ligeledes krypteret. Krypteringen her er af typen SSL som vi kender den fra vores Netbank forbindelse hjemme på computeren. Denne SSL forbindelse sikre altså at data ikke kan læses eller anvedes til andre formål selvom de skulle blive opfanget af uvedkommende, nøjagtig ligesom dine netbank data heller ikke kan læses af andre end dig og din bank.[/tab]

Alarmering via e-mail eller SMS.

Hvis du har dine dataloggere eller følere placeret i noget kritisk udstyr som f.eks. en fryser eller et køleskab, har du muligheden for at opsætte nogle alarmgrænser i systemet, som reagerer hvis dine følerværdier bevæger sig udenfor disse grænser. Dette kan f.eks. være hvis din fryser som indeholder dyre dagligvarer eller værdifuldt medicin går i stykker, så vil vores alarmeringssystem sikre at du får hurtigt besked, så du kan nå at flytte indholdet fra fryseren til en alternativ placering, og dermed undgå at få ødelagt indholdet af fryseren.

Du har som udgangspunkt mulighed for GRATIS at tilmelde din mailadresse til at modtage disse alarmer for dine datalogger eller følere. Har du gjort dette, vil du modtage alarmer på din e-mail i din indboks. Dette kan i mange tilfælde være rigeligt, men er ikke altid nok, hvis du f.eks. ikke hele tiden er ved en computer og dermed har muligheden for at læse mails, derfor har du også muligheden for at modtage en alarm sms.

Hvis du har tilmeldt din føler til vores SMS ordning (månedlig fee) så vil du hele døgnet rundt, modtage en sms hvis din føler / datalogger registerer logninger som ligger udenfor dine definerede alarmgrænser. På den måde sikre du dig optimalt imod havari som kan koste dig dyrt hvis det ikke opdages i tide.

Husk på at vi også kan leverer fugtfølere, vand på gulv følere, adgangskontrol følere og meget andet, som kan anvendes på steder hvor der er behov for overvågning, som man gerne vil notificeres om på mail eller SMS.

[/tab]

[tab id=5][fontawesome icon=”thumbs-up” circle=”yes” size=”large”]Automatiks PDF rapporter direkte i din e-mail.

Vi har lavet et system som giver os mulighed for at lave en PDF rapport over alle dine data fra en bestem føler. Rapporten indeholder alle loggede data fra eks. én uge samt en kurve som ligeledes visr forløbet.

Rapporten kan vores system sende via e-mail direkte til dig på et bestemt tidspunkt, så du altid kan se hvordan forløbet har været med denne bestemte trådløse føler.

Data fra rapporten kan anvendes som dokumentation overfor myndighederne i forbindelse med egenkontrolrapporten eller i tilfælde hvor der er tvivl om hvilke forhold en bestem varer eller reference har befundet sig under.

Vores automatiske rapport genereringsværktøj er ligeledes en addon som du skal tilmelde hver enkelt føler, som du ønsker at modtage automatiske PDF rapporte for.

Har du specielle ønsker til indholdet af disse rapporter, så kan du kontakte os, så kigger vi sammen på en mulig special løsning til netop dit behov.

[/tab]

[/tabs][/two_third][/fullwidth]
[separator top=”-10″ style=”none”][/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]